Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hétfőtől Váczi Gergő várja a TV2-féle Aktív nézőit. „Rám már egészen más feladatok várnak” – mondta, hasát simogatva, innen pedig bármely közepes logikai képességekkel rendelkező tévéző ki tudja találni, miről is van szó, miért nem lesz 1-2 évig huzamosan képernyőn.
 


Tovább

Egy tévés blog mi mással is zárhatná a munkahetet, mint a retrosorozatunk egy újabb, tévéreklámos darabjával. A plakát az USA-ból való, ott a hatvanas években már színesben nézték a tévét a szerencsésebbek.

Európában később terjedt el ez a technológia, Norvégia,Svédország, Finnország, Belgium, Ausztria, az NDK, Csehszlovákia és Magyarország 1969-ben adott először színesben. Írország nemzeti televízió-társasága, az RTE 1968-tól színesben sugárzott rögzített programokat, az első nemzetközi célra készített színes adás Dublinból az Eurovíziós Dalverseny volt, 1971-ben.
 


Tovább

"Istenem, hogy lehet egy magatehetetlen embert, egy élő legendát nyitott sliccel, kilógó hassal, ápolatlanul fotózni? Blikk, ez borzalmas! És még a kezébe is nyomtok egy kibaszott Blikket" - írta Facebook-oldalán Sváby. Törőcsik Andrásról van szó, és tényleg figyelhettek volna arra, hogy gallérja meg legyen igazítva, hasa ne lógjon ki, és slicce me legyen nyitva, ha már muszáj lefotózni a kórházi ágyon. A szörnyű fotó itt.


Tovább

Komolyan foglalkoztatja a tévéseket, hogy feltámasszák a nyolcvanas évek ikonikus szériáját, az itthon is egykor roppant népszerű sorozatot, a MacGyvert. Lee Zolotoff, az eredeti kreátora azt is elárulta a napokban, hogy az új főhős még nincs meg, lehet bármilyen rasszhoz tartozó, de egyet kikötött: nőnek kell lennie.

A MacGyver 1985-ben rajtolt, 1992-ben ért véget, az ügynököt Richard Dean Anderson alakította.
 


Tovább

A Való Világ egykori szereplője, aki a TV2-n a Nagy Ő című műsor fődíja is volt egykoron, Nagyon Nagy Ő lett az elmúlt években, plus size modellként is dolgozott. Most 17 kilót dobott le, büszkén feszít újabb fotóján.
 


Tovább

Horváth Éva kedves személyiség, van szerencsénk ismerni, nem is értjük, mitől rettent meg ennyire ez a macska, amelyet szorongat. Talán azt hitte, Angelina Jolie jött el hozzá személyesen.
 


Tovább

EGYÜTT - EGYMÁSÉRT - MINDENKIÉRT címmel 2015. február 15-én 19.30-kor a József Attila Színházban JÓTÉKONYSÁGI GÁLAESTET szerveznek. Az est bevételét a Színházi Dolgozók Szakszervezete Segítsünk Alapítványa javára ajánlják fel. Az 1990-ben Pécsi Ildikó által életre hívott alapítvány, a munkanélküli és nehéz körülmények között élő színészek megsegítését szolgálja.

Bencze Ilona, Berkes János, Császár Angela, Csongrádi Kata, Csonka András, Dányi Krisztián, Esztergályos Cecília, Fésűs Nelly, Galambos Erzsi,Géczi Dorottya, Gyurkovics Zsuzsa, Háda János, Hámori Ildikó, Hegedűs D.Géza, Kállay Bori, Koncz Gábor, Konrád Antal, Kovács István, Kováts Kriszta, Lévay Viktória, Medgyesi Mária, Mihályi Győző, Nemcsák Károly, Pálos Zsuzsa, Pelsőczi László, Pregitzer Fruzsina, Schlanger András és Voith Ági vállalták az ingyenes fellépést kollégáik megsegítésére.

Kísér: Gyarmati István és kisegyüttese. A Jótékonysági Gála házigazdái: Pécsi Ildikó és Mihályi Győző. A gálára meghívót kaptak a nemzet színészei - és lesz egy meglepetésvendég is.

Jegyek 1500; 2000; és 2500; Ft-os áron kaphatók a József Attila Színház jegypénztárában, a Pavilon jegyirodában (Jászai Mari tér) és az Allee Bevásárló központban. A Segítsünk Alapítvány számlaszáma: 11706016-20717588


Tovább

Van egy remek kis francia sorozat, a Les Revenants, ennek 2. évadja közeleg, ki is jött hozzá egy teaser.

Az alapsztori: egy álmos, eldugott kisvárosba sorra szivárognak vissza évekkel korábban meghalt emberek, akik természetesen alaposan felforgatják így a korábban békés közeget. Nem zombik, a korábbi értelemben véve, nem rothadnak, nem eszek emberhúst, ellenben értelmesek, és meg vannak zavarodva, nem értik, mi történt velük és a világgal. A rokonok, az őket egyszer már meggyászoló apák, anyák, testvérek, nem nagyon tudnak mit kezdeni a helyzettel: örülnek, de rémültek is egyben. Szociodráma, francia ízzel, lassú, de szép sorozat.
 


Tovább

A televízióval az amerikaiak az 1939-es New York-i Világkiállás alkalmával ismerkedhettek össze először, de a készülékek inkább csak a II. világháború után jelentek meg az otthonokban nagyobb számban (itthon 1956 után).

A Motorola az elsők közt gyártott tévéket, 1939-től 1941-ig, utána háborús projektekben vett részt, majd 1945-ben tért csak vissza a tévéiparba. Itt egy korai reklámjukat látjuk, a második pedig 1958-as, egy hordozható tévét népszerűsít.
 


Retroreklám-sorozatunk előző darabjait itt találja.


Tovább

A Barátok közt színésznője az alábbi fotót tette ki a Facebookra, nyilván szexi ebéd készül.
 


Tovább

Írjon!

Témája, kérdése, aggálya van? Látott valami furcsát a tévében? Írja meg nekünk: tvrovat@origo.hu

Feedek