Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Miközben itthon hó van, és nulla fok, pár szerencsésebb sorsú magyar kinn kolbászol Kaliforniában. "Na kivel találkoztam Los Angelesben? Ilyenkor jön rá az ember, hogy milyen kicsi a világ!" - írta oldalára Radics Gigi.
 


Tovább

"Nem engedtem el a kis szörnyecskéim kezét, a meló megy ezerrel! Nemsokára hallhatjátok a munka gyümölcsét, hihetetlen mennyit fejlődtek az X-Faktor alatt is. Élmény a közös munka, nagy jövö vàr ràtok" - írta oldalára Tóth Gabi. Azt nehéz elhinni, hogy a zenekar így mászkál egész nap a stúdióban, de bármi lehet. 


Tovább

A hazai X-Faktor legutóbbi nyertese nem unatkozott karácsony és szilveszter között, stúdióba vonult, felénekelt egy dalt, fellépett a tehetségkutató két dobogósával, egy újság félnapos fotózásán is részt vett. Ez nem volt elég neki, mert január elejét szintén fotózással töltötte, csak kicsit másképp.
 


Tovább

A lapok már-már összehozták Tóth Gabit a The Shudras énekesével tavaly ősszel. Mi ilyet nem teszünk, de a képek szerint együtt szilveszterezett a mentor és a csapat pár tagja, ami persze semmit nem jelent.
 


Tovább

Tóth Andi igazi vadócként, rockerlányként robbant be az RTL-es tehetségkutatóban, úgyhogy nem annyira meglepő a szerelése, amit a karácsony előtti bulizásra választott. Annál különösebb azonban, hogy decemberben 10-12 fok van Pesten, amit persze legfeljebb a szánkó-kiskereskedők és a hólapát-nagyker dolgozói bánnak.
 


Tovább

A Facebookra kitett ma reggeli képe alapján még aludt volna egy hangyányit.
 


Tovább

Ők hatan mentek tovább a mentorházba. Szemben a csapatok mezőnyével, amely most nem tűnik túl izgalmasnak, a lányok csapata kifejezetten erős, már a legjobb hathoz is ki kellett szórni pár ígéretesebb hangot.

Szikora minimum döntőzne egy versenyzőjével, szerintünk ez sikerülhet. Ilyés Jenifer titkos favorit, Tóth Andi meg 15 évesen egy igazi energiabomba.
 


Tovább

Megvan az X-faktor fiúkból álló hatosa is, Alföldi Róbert lesz a mentora annak a háromank, amely túljut a következő stáción is.

Nagy Richárd még a mezőnyben, ő eddig egyszer sem volt igazán meggyőző, de valamiért mindig továbbengedik. Tavaly elbukott, talán most övé lesz a kitartó, szívós tehetség meséje, aki nem adja fel, és másodjára bekerül az élőbe. (Korábban Muri Enikő járt így, és elég sokra is vitte azóta, számos színpadi szerepe van.)
 


Tovább

Kialakult a csapatok mezőnye, hat produkció jutott a mentorházba. Lány csak mutatóba van (a Rosewood duóban), ő is hamisan énekelt. A Tha Sudras együttest szerintünk csak maszkjaik juttatták idáig, mert ilyen kvalitású zenekar van minden magyar városban, a Spoon pedig az új ByTheWay lesz - de lássuk, mit tudnak később.
 


Tovább

Az X-Faktor egyetlen női mentora újabb képet tett ki magáról, itt már hosszabb hajjal látható, mint a forgatáson. Sokan nem tudják, de amit szombatonként látunk, azt már 1-2 hónappal ezelőtt felvette az RTL Klub.
 


Tovább

Írjon!

Témája, kérdése, aggálya van? Látott valami furcsát a tévében? Írja meg nekünk: tvrovat@origo.hu

Feedek