Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Friss tengerparti képet tett ki ma oldalára a műsorvezető, volt szépségkirálynő, aki változatlanul jó formában van.
 


Tovább

Horváth Éva kedves személyiség, van szerencsénk ismerni, nem is értjük, mitől rettent meg ennyire ez a macska, amelyet szorongat. Talán azt hitte, Angelina Jolie jött el hozzá személyesen.
 


Tovább

A legfrissebb kép Horváth Éva oldaláról, láthatóan jó formában van, csak sajnálni tudjuk, hogy nem őt vitte a TV2 Costa Ricába, az Éden Hotel 3 forgatásához.
 


Tovább

Volt szépségkirálynőnk, a Viasat volt műsorvezetője a Facebookra posztolta az alábbi képeket, a 2-3 fokhoz, a szürke és nyomorúságos télhez képest szellősen öltözött. Fedezze fel a két fotó közti öt apró különbséget!


Tovább

"Vissza akarok menni! Most"" - írta 22 perccel ezelőtt Facebookjára Horváth Éva, az alábbi képet mellékelve.

Nem tudjuk pontosan, hová menne vissza, de a TV2 sem normális, hogy Berki Krisztiánra bízta az Éden Hotelt, korábbi műsorvezetője helyett.
 


Tovább

Újabb képeket tett ki oldalára, láthatóan Görögországban jobb az idő, mint itthon. Nem vagyunk irigyek, lássa más is:
 


Tovább

Horváth Éva - míg nem kínálja meg a Viasat3 egy újabb műsorral - Santorinin nyaral a képek szerint. "Mindenkit puszilok" - írta oldalára. A fotókat alább megosszuk, nem vagyunk irigyek.
 


Tovább

...ám egyelőre csak kamuból, egy viasat3-as műsor reklámozása végett.


Tovább

Közlemény:

"A VIASAT3 új, szeptember másodikán induló Fátylat rá! című műsorának két műsorvezetője, Horváth Éva és Müller Attila "örök hűséget fogad egymásnak" vasárnap a Sziget Fesztiválon, a VIASAT3 Házasságkötő Sátrában. Időpont: 2012. augusztus 12. vasárnap 21:00 óra. Helyszín: Sziget Fesztivál, VIASAT3 Házasságkötő Sátor."


Tovább

Horváth Éva, a Viasat3 műsorvezetője szívén viseli a beteg gyermekek sorsát. A legutóbbi alkalommal a teszvesz.hu Állj egy jó ügy mellé! – Jótékonysági aukciója keretében bocsátotta árverésre az Éden Hotelben is viselt ruháit. Az aukción befolyt összeget a Gyermekmentő Alapítvány rászorultjainak ajánlja fel - közölte a tévétársaság.


Tovább

Írjon!

Témája, kérdése, aggálya van? Látott valami furcsát a tévében? Írja meg nekünk: tvrovat@origo.hu

Feedek