Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A magyar nyelvű kábelcsatornák közül az 1. és 2. legnézettebb csatorna a Film+ és a Cool. A nyári eredményeket vizsgálva a Film+ a 18-49 éves korosztály körében 5,6%-ot (egész nap), a Cool 5,5%-os(egész nap) nézettségi eredményt hozott - közölte az RTL-csoport.

A tavaly októberben indult RTL II nyáron 1,4%-os nézettséget produkált a 18-49 éves korosztály körében, ami a cég szerint jó eredmény, mert a gyártott műsorok nyári szüneten voltak.

"Az idén januárban bevezetett és RTL3 néven sikeressé váló (a Cool, a Film+ és az RTL II reklámidejét együttesen, tükörblokkokban) értékesítési modell nyáron a TV2-t is legyőzte a nézettségi versenyben. Az RTL3 csatornacsoport együttes 12,5%-os  közönségaránnyal (június-augusztus, egész nap, 18-49 éves célcsoport) a második számú hirdetési csatorna volt az RTL Klub után, megelőzve a 12,0%-os közönségarányú TV2-t" - áll a közleményben.

A Prizma, a Sorozat+ és a Film+2 – is növekvő számokat produkált a nyáron. A Muzsika Tv (egész napos) eredményei is jobbak versenytársánál, a Nóta TV-nél (a június-augusztus átlag nézettség a 18-49-korosztályban: Muzsika TV - 0,74 % a Nóta TV - 0,67%).


Tovább

Akciófilmekből és vígjátékokból látható válogatás májusban minden szombaton és vasárnap a Coolon. Május 4-én a Több mint testőrben Frank Farmer (Kevin Costner) elvállalja Rachel Marron (Whitney Houston) popénekesnő védelmét, ám a munkakapcsolatnál több is kialakul közöttük. A Salt ügynök című kémfilmben Evelin Salt (Angelina Jolie) nyomába nem fanatikus rajongók, hanem orosz és amerikai ügynökök erednek, hogy likvidálják őt.

A Kéjjel-nappalt a nézők május 5-én, vasárnap este láthatják. Az akció-vígjátékban June (Cameron Diaz) romantikát remél, e helyett veszélyes kalandokba keveredik a rejtélyes Royjal (Tom Cruise), akiről kiderül, hogy ügynök. Jön a Facebook-film is, mivel lassan tíz éve annak, hogy Mark Zuckerberg létrehozta az oldal ősét. Kezdetekről, pénzről, barátságról szól A közösségi háló című film, ugyancsak vasárnap este lesz adásban.


Tovább

Írjon!

Témája, kérdése, aggálya van? Látott valami furcsát a tévében? Írja meg nekünk: tvrovat@origo.hu

Legfrissebb bejegyzések

Feedek